Japan Source
Navigáció

 
Témakörök
A könnyebb tájékozódás érdekében témakörönként is elérhetőek a cikkek. Így mindenki könnyedén megtalálja a számára vonzó témát
 
chat
 
Programok
Japán Napok
?
 
 

 
Cserebere

   

 
Blabla

Ide kerül az oldalról pár alapvető információ. Csak a formalitás kedvéért.

Szerkesztő: Meow
Design: Meow
Nyitás: 2007.
Elérhetőség: @
Tárhely: atw,gportal
A letöltéseket kérlek 24 órán belül töröld (tudom, hogy úgy sem teszed meg) Továbbá minden fordítás a két kezünk munkája, így ne lepődj meg ha durcik leszünk, ha esetleg ellopod. Bármi kérdés,kérés,óhaj,sóhaj esetén írj mailt!

 

 

Sushi torta
Japánban karácsonykor süteményt szokás fogyasztani, a legnépszerűbb az epres hófehér tejszínhabbal. Azonban sokan keresik az újdonságokat, ebből adódóan a Kappa sushi étteremlánc előállt a Sushi tortával.
 
 
 
Ára 10.000 yen (25.000 HUF), mely sokak számára meglepő lehet, mivel az étterem a 100 yenes ételekről híres. Azonban akik rászánják magukat, hogy ennyit költsenek lélegzetellálító élményben részesülnek. 
 
A torta egy fadobozban érkezik, melyet kibontva láthatóvá válik a sushi, mely 7 centiméter magas. A torta közepén helyezkedik el az ikura (lazac ikra), mely rubinvörös színével csábítja el az embereket. Az ikura köré több mint két tucat vastagra szeletelt otoro (extra zsíros tonhal) kerül. A torta alapja pedig rizsből készült. Az esztétikusabb külső eléréséért pedig aranyporral szórják meg a torta tetejét.